<h2>ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ - TENTOSTYLING</h2><p>Λάρισα - Φάρσαλα</p> <h2>ΧΑΛΙΑ & ΜΟΚΕΤΕΣ - TENTOSTYLING</h2><p>Λάρισα - Φάρσαλα</p> <h2>ΚΟΥΡΤΙΝΟΞΥΛΑ & ΚΟΥΝΟΥΠΙΕΡΕΣ - TENTOSTYLING</h2><p>Λάρισα - Φάρσαλα</p> <h2>ΔΑΠΕΔΑ - TENTOSTYLING</h2><p>Λάρισα - Φάρσαλα</p> <h2>ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ - TENTOSTYLING</h2><p>Λάρισα - Φάρσαλα</p> <h2>ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ - TENTOSTYLING</h2><p>Λάρισα - Φάρσαλα</p>
Previous Next
Δάπεδα

 

TENTOSTYLING - ΒΕΡΟΓΓΟΣ - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ

Πατώματα Laminate - Δάπεδα - Λάρισα - Φάρσαλα

 

Η επιχείρηση TENTOSTYLING - ΒΕΡΟΓΓΟΣ δίνει λύσεις και στον τομέα των δαπέδων. Επιλέξτε από το μεγάλο μας δειγματολόγιο με δάπεδα laminate το χρωματισμό που ταιριάζει καλύτερα στην αισθητική και το χώρο σας και αναλαμβάνουμε την τοποθέτησή του με συνέπεια και λεπτομέρεια. Σας εγγυόμαστε άριστη τοποθέτηση και μεγάλη αντοχή στο χρόνο, αφού συνεργαζόμαστε με τις γνωστότερες εταιρίες της αγοράς. 

Στην επιχείρησή μας θα βρείτε επίσης λύσεις για επενδύσεις δαπέδων με τη χρήση διαφόρων υλικών για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Συμβουλευτείτε το προσωπικό μας για την κατάλληλη επιλογή υλικού ανάλογα με τις ανάγκες του δικού σας χώρου.
 
 
 

Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφτείτε το χώρο μας στην οδό Αχιλλέως 5 στα Φάρσαλα για περισσότερα προϊόντα και πληροφορίες.
 
ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΛΑΡΙΣΑ, ΦΑΡΣΑΛΑ, ΒΟΛΟ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ, ΤΡΙΚΑΛΑ, ΣΚΙΑΘΟ, ΣΚΟΠΕΛΟ, ΑΛΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.